Det arbejder vi for

Green Network A/S er et CSR rådgivnings- og træningscenter, der arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og vækst hos vores partnervirksomheder.

I  25 år har vi inspireret og udviklet virksomhedernes måde at tænke samfundsansvar og forretning på og banet vejen for nye muligheder gennem arbejdet med bæredygtighed og forretningsfokuseret samfundsansvar (CSR). Green Network er i dag en af Danmarks førende udbydere af netværk, træning og rådgivning i CSR- og bæredygtighedsprocesser hos danske virksomheder.

Det tror vi på

Samfundsansvar er en forretningsdisciplin, som skaber værdi for både virksomheden og for samfundet og som hjælper virksomheden til at opnå succes og adressere nogle af de udfordringer vi som samfund står overfor. Vi tror nemlig på, at virksomheder, der integrerer sociale, miljømæssige og forretningsetiske tiltag vil blive de mest succesfulde på lang sigt. Vores erfaring viser, at et styrket fokus på disse forhold giver virksomhederne en konkurrencefordel ift. at efterleve kundekrav, sikre et solidt omdømme, udnytte ressourcerne mest effektivt og skabe mere innovationskraft.

Det får du hos os

Hos os får du som partnervirksomhed adgang til et fagligt netværk og en sparringspartner, der gavner dig og din virksomhed.

I  25 år har vores partnervirksomheder kunnet trække på vores ekspertise samt en bred pallette af viden, værktøjer og rådgivning til både operationelle og strategiske opgaver inden for forretningsdrevet samfundsansvar (CSR).