Det arbejder vi for

Konsulenthuset for Socialøkonomi er en socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er at styrke og udvikle feltet for socialøkonomiske og socialt ansvarlige virksomheder og derigennem fremme en bæredygtig udvikling.

Vi har mere end 20 års praksiserfaring inden for socialøkonomi, socialt iværksætteri og CSR. Vi har indgående erfaring med rådgivning, strategi- og forretningsudvikling, projektledelse, matchmaking, netværksmøder, konferencer, undervisning, kursusforløb, vidensdeling og casebeskrivelser.

Vores kundegruppe er socialøkonomiske virksomheder, civilsamfundsorganisationer, private virksomheder, kommuner, boligselskaber og videns- og uddannelsesinstitutioner.

Det tror vi på

Vi tror på, at socialøkonomiske virksomheder og ansvarlige virksomheder skaber et bedre samfund. Vi har derfor som vision, at der i 2030 indkøbes produkter og services for mere end 1 milliard kr. fra socialøkonomiske virksomheder og bæredygtige virksomheder.

Vi er en partnerorganisation, og vi tror på, at det er igennem samarbejde og partnerskaber, at vi finder de bedste løsninger for borgerne, virksomhederne og samfundet.

Det får du hos os

Som kunde eller samarbejdspartner hos os, får du adgang til markedets bedste kompetencer inden for socialøkonomi, socialt iværksætteri og social innovation. Vi arbejder innovativt og leverer altid med den højeste kvalitet. Vi har også tætte samarbejdsrelationer med førende aktører inden for feltet.