Nyheder2021-03-23T10:50:19+00:00

Fælles grønne EU-regler bliver et nyt grundvilkår

Fra juli 2022 skal store virksomheder i udvalgte brancher rapportere på baggrund af fælles grønne standarder fra EU. Måske er din virksomhed ikke direkte omfattet, men det kan være dine samarbejdspartnere, konkurrenter eller kunder er. EU betegner det som en gamechanger, og vi forventer i CSR Advisors Denmark, at EU’s grønne taksonomi bliver et afgørende konkurrenceparameter.

Strategisk samarbejde skaber Danmarks største CSR partnerskab

CSR Advisors DENMARK er et strategisk partnerskab, der består af uafhængige konsulenter, alle med stor erfaring og med forskellige kompetencer og profiler. Markedet efterspørger eksperter, som partnerskabet i fællesskab nu ruster sig yderligere til at kunne levere. 

FN’s Verdensmål – Mellem udfordringer og muligheder for virksomhedens bundlinje

Som følge af Corona-virusens store konsekvenser, diskuteres det flittigt, hvorvidt bæredygtighedsdagsordenen vil styrkes eller svækkes, når vi får gang i økonomien igen. En ting synes dog at stå fast. Når virksomheder i dag ser mod fremtiden og skal lægge en strategi er de klar over, at både den sociale og den miljømæssige bundlinje bør tænkes ind og at bæredygtighed vil være fundamental i opbygningen efter krisen(...)

Erhvervslivet – en vigtig brik i kampen mod klimaforandringer

Debatten om klimaændringer er blevet kraftigt intensiveret i løbet af de sidste få år. Dette er sket på en baggrund af den ene varmerekord efter den anden, ekstreme vejrbegivenheder i mange dele af verden og offentliggørelsen af ​​en stribe rapporter om den globale opvarmning(...)

Der var engang en CSR-rapport…

Ikke uden grund indleder vi rubrikken i dette debatindlæg med diskursen fra en eventyrfortælling. Der er nemlig al mulig grund til at tale om fortællinger, når det handler om danske virksomheders redegørelser for samfundsansvar, i daglig tale CSR-rapporter(....)

Go to Top