Nyt netværk øger transparensen i rådgivermarkedet

Det nystiftede netværk, CSR Advisors Denmark, vil øge transparensen i rådgivermarkedet for CSR og bæredygtighed med nyt initiativ, der giver virksomheder bedre overblik over deres muligheder for ekstern konsulenthjælp.

100 CSR-konsulentfirmaer i Danmark
Udbuddet af rådgivningstilbud inden for CSR og bæredygtighed er stødt stigende i disse år som følge af samfundsudviklingen, nye lov- og kundekrav mod virksomhederne og det faktum, at flere virksomheder får øjnene op for de kommercielle muligheder på området.

Ifølge CSR Advisors Denmarks seneste optælling af danske konsulentfirmaer med et dedikeret fokus på CSR-rådgivning er der i dag mere end 100 firmaer i markedet. Samtidig vokser flere eksisterende konsulentfirmaer.

En jungle af konsulentmuligheder for de uerfarne
For de uerfarne købere af CSR-konsulentydelser kan det dog være svært at skabe overblik over mangfoldigheden i tilbuddene, når man er på udkig efter ekstern hjælp. Risikoen for at ende med den forkerte løsning er derfor unødvendig høj:

” Der er stor forskel på at købe en CSR-konsulentydelse og fx en revisorydelse. Det er alment kendt, hvad en revisor kan hjælpe dig med, men det er langt fra tilfældet med CSR-konsulenter, som kan have et utal af specialer. Fordi CSR-disciplinen ikke er et afgrænset fagfelt, men principielt vedrører alle aspekter af en virksomheds værdikæde, findes der stort set en specialist på ethvert område, og alle vil påstå, at de arbejder med CSR, ” mener CSR Advisors Denmark.

Rådgiverliste skal give bedre overblik
CSR Advisors Denmark kommer problematikken til livs med en samlet liste over danske CSR-rådgivere på netværkets hjemmeside. Og selvom netværket er stiftet af CSR-konsulenter, er stifterne ikke blege for at pege på den rette løsning hos en anden aktør:

” Vi er fire firmaer med et godt overblik over markedet, og med rådgiverlisten vil vi bidrage til, at virksomhederne får adgang til den CSR-løsning, de har behov for. Det mener vi er til det fælles bedste for virksomhederne og hele vores fagområde”, mener CSR Advisors Denmark.

Se den samlede liste over CSR-konsulenter i Danmark her:
https://csr-advisors.dk/andre-csr-konsulenter/

CSR Advisors Denmarks rådgiverliste er åben for flere CSR-konsulentfirmaer. Det er blot at kontakte netværket.

Om CSR Advisors Denmark

CSR Advisors Denmark er et tæt samarbejde mellem konsulentfirmaer.

4 CSR-konsulentfirmaer, 10 CSR-konsulenter, i alt 75 års erfaring med CSR-projekter og mere end 300 CSR-projekter for vores kunder… det er essensen af CSR Advisors Denmark.

Netværket består af selvstændige konsulentfirmaer, der samarbejder om at rådgive private virksomheder og offentlige organisationer uanset størrelse, branche eller sektor.

CSR Advisors Denmark tilbyder overblik over det danske CSR-rådgivermarked med en omfattende liste på netværkets hjemmeside.

Læs mere på www.csr-advisors.dk