Strategisk samarbejde skaber Danmarks største CSR partnerskab


CSR Advisors DENMARK er et strategisk partnerskab, der består af uafhængige konsulenter, alle med stor erfaring og med forskellige kompetencer og profiler. Markedet efterspørger eksperter, som partnerskabet i fællesskab nu ruster sig yderligere til at kunne levere
.

CSR Advisors DENMARK udvider deres strategiske partnerskaber gennem optagelse af LEAD Sustainability for at ruste sig yderligere til at kunne hjælpe virksomhederne de kommende år. CSR Advisors DENMARK er baseret på partnerskaber mellem selvstændige virksomheder, som arbejder sammen og hver for sig. Med styrkelsen af partnerskabet består CSR Advisors DENMARK nu af 19 konsulenter med forskellige CSR-profiler (fra både strategisk forretningsudvikling til socialøkonomisk virksomhed, kommunikation og rapportering), og er dermed Danmarks største enhed af konsulenter med fokus udelukkende på CSR og bæredygtighed.

Antallet af virksomheder, der sætter kursen mod en ny og mere bæredygtig forretningsmodel stiger, og det samme gør efterspørgslen på erfarne, strategiske kompetencer. Der er nok at forholde sig til som virksomhedsleder. Klimaudfordringer, CSR, bæredygtighed, ESG, verdensmål, cirkulær økonomi, producentansvar osv. Omverdenen har forventninger. Forbrugerne stiller krav. Medarbejderne søger mening. Bestyrelsen vil se resultater. Det er nogle af de afvejninger, virksomhederne skal gøre, og de skal hver især ramme det sweet spot, som betyder både kommerciel succes og værdi i den bredere sammenhæng.

Derfor tager flere og flere virksomheder – store som små – udfordringerne op med hjælp fra erfarne rådgivere. De kan sætte fokus på blinde vinkler, udfordre forretningen, og de kan hjælpe med at skabe løsninger og levere resultater. Den efterspørgsel oplever CSR Advisors DENMARK også, og der kommer styrken og bredden i samarbejdet også kunderne til gode.

”Vi er meget glade for at kunne udvide vores bæredygtige partnerskab med LEAD Sustainability. Det styrker bredden af vores kompetencer og tilfører masser af erfaring og viden fra en række forskellige brancher – og fra både danske og internationale virksomheder,” siger Lars Konggaard, som er en af stifterne bag CSR Advisors DENMARK.

”Ved at indgå i samarbejdet med CSR Advisors DENMARK, står vi på en solid platform, hvor vi kan tilbyde vores kunder stærke teams eller enkelte eksperter. På den måde kan vi hjælpe med netop dé udfordringer og det potentiale, som den enkelte virksomhed står overfor i de kommende år,” siger Morten Nielsen fra LEAD Sustainability.

For yderligere informationer kontakt Lars Konggaard på 2010 3808 eller larskonggard@live.com.