Det arbejder vi for

Vi arbejder for at engagere virksomheder i at finde deres unikke formål med CSR og skabe fantastiske forretninger med en strategi og plan, som verden vil elske dem for.

Det tror vi på

Vi tror på, at CSR og bæredygtighed er blevet en præmis for at drive virksomhed, og at alle virksomheder kan høste forretningsmæssige udbytter af målrettede indsatser på området.

Det får du hos os

Vi er specialister i at levere løsninger til dokumentation og udvikling af forretningsdrevet CSR og bæredygtighed. Vi yder rådgivning til udvikling af formål og strategi, implementering og projektledelse, rapportering og kommunikation, Digitalisering af CSR-data, indsigt og inspiration, træning og hjælp til at udvikle egne CSR-projekter.

Vi har ti års erfaring med at udvikle og lede CSR-projekter i mellemstore og store virksomheder, både som ansat i CSR-afdelinger og som konsulent med projekter for mere end 25 virksomheder.

Med erfaring fra begge sider af bordet har vi stor forståelse for at kombinere jeres behov med relevante løsningsmuligheder, så CSR vil fungere optimalt i jeres forretning.